Svenska tanks invaderar i World of Tanks på konsol!

Om du gillar surströmming, att blasta ABBA samt dansa som en groda runt fallossymboler så är det glada tider för just dig! Alla som äger World of Tanks till konsol kommer kunna njuta av makten i ett gäng nya, helyllesvenska tanks, däribland den coola Primo Victoria som bandet Sabaton haft ett finger med i spelet gällande utveckling.

Det kanske absolut roligaste med det hela, förutom nya tech trees och annat gott för dig som redan är insatt i World of Tanks, är att Sabaton gjort sig sin egen video för just deras tank! Spana in den och sörpla ärtsoppa med redigt mycket fläsk!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.