Ett fyrfaldigt leve för The Elder Scrolls, nu 25 år

Spelserien har nu fyllt hela 25 år. Men när ska den börja prata om sex?
Spela inledningen till The Elder Scrolls Online: Elsweyr i dag!

Spelserien som för många var en inkörningsport till fantasy och nörderi fyller nu 25 år! Vi på Varvat hurrar högt för The Elder Scrolls och skålar våra kaffemuggar glatt!

Tyvärr bjuder inte den stora producenten och utgivaren Bethesda om några nyheter gällande The Elder Scrolls 6.

Som ett led i firandet släppte Zenimax Online Studio en ny trailer för The Elder Scrolls Online: Elsweyr, samt en prolog (i form av ett uppdrag i The Elder Scrolls Online) som sätter stämningen för onlinerollspelets kommande tillägg. Läs mer om hur du går till väga här.

Men det är inte allt! Bara för en dag kan spelare lösa in en kod för en helt gratis nedladdning av The Elder Scrolls III: Morrowind. Logga bara in på bethesda.net och lös in koden TES25TH-MORROWIND.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.