Harrowstorm ute nu till The Elder Scrolls Online

Inledningen till den sammanhängande berättelsen Dark Heart of Skyrim i The Elder Scrolls Online: Harrowstorm är nu live. Dyk in i två nya dungeons och plundra dess rikedomar.
Två dungeons betyder massor av loot.

Då var det dags igen. The Elder Scrolls Online inleder nästa stora äventyr med en dungeon DLC kallad Harrowstorm. I upptrappningen till sommarens stora kapitel Greymoor har spelare som antingen är plusmedlemmar eller hostar upp 1,500 Crowns tillgång till två nya dungeons.

Harrowstorm är startskottet för det äventyr som skall vara centrum i The Elder Scrolls Online i år, Dark Heart of Skyrim. De två dungeons är på något mystiskt sätt kopplade till de händelser som plågar Skyrim och modiga äventyrare börjar dra i de första trådarna till en storslagen saga.

Harrowstorm finns tillgängligt nu på PC och Mac, Playstation 4 samt Xbox One.

Icereach

En kult häxor har samlats på en gudsförgäten ö i Sea of Ghosts och förbereder för en mystisk ritual. Hjältar måste segla dit för att undersöka saken och komma till bryta den övernaturliga storm som kommer från ön.

Överlev häxornas förtrollningar och monster och du kan samla på dig totalt fyra nya set av utrustning. Bland annat Titanborn Strenght, en medium armor set med fokus på rå, fysisk skada.

Unhallowed Grave

Stoppa gravplundrare från att stjäla en uråldrig kraft från den bortglömda kryptan i Bankorai. Ondskefulla väsen och varelser som inte riktigt är döda väntar tillsammans med blodtörstiga rövare. Det vill säga en helt vanlig dag i Tamriel!

I Unhollowed Grave kan du samla Grave Guardian, ett set av utrustning som sätter fokus på att uthärda ondskans oförsonliga anfall. Vill du ha ett rent tanking-set behöver du plundra Unhollowed Grave.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.