Ett nytt Legend of Zelda?

Kan ett nytt Zelda-spel vara på gång? Många både hoppas och tror.

En liten del av Nintendos annons som finns uppe för tjänsten.

En liten ledtråd

Nintendo lade i dagarna ut en annons där de söker någon till deras team i Kyoto. Samma team som jobbar med Zelda och Splatoon bland annat. I annonsen så söker man efter någon som ska vara med och utveckla ett kommande stort äventyrsspel, mer exakt söker man en 3d action adventure game planner.

Spekulationerna är många, nytt Pikmin, nytt Zelda eller vad som än nu skulle kunna hamna under paraplyet action adventure. Visst skulle det vara enormt passande att dra igång utvecklingen för ett nytt Zelda lagom till vi alla är klara med det DLC som kommer nu under december månad.

Till dig som känner att du är redo att söka och besitter japanskakunskaper så hittar du Nintendos ansökningssida här.

 

Vad tror eller hoppas du på? Kan detta vara en uppföljare till den monstersuccé Breath of the wild blev? Berätta för oss i kommentarerna.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.