Fånga en partner med hjälp av Pokémon GO

Pokémonfebern rullar på för fulla muggar och medier har rapporterat flitigt om jägare som gjort det ena stickspåret efter det andra. Nu har en ny trend uppkommit i skuggan av jagandet – nämligen pokémondejting. Via appen Pokematch kan samlare komma i kontakt med varandra och förhoppningsvis byta några ord som kan vara starten på en livslång relation. Bakom appen står två amerikanska uppfinnare som insåg potentialen efter sitt privata behov av spelet. Pokematch finns enbart i skrivande stund till Android och verkar vara på väg till iOS.

0 Delningar
Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.