Får vi se nästa Xbox redan i april?

Nyligen avslutades Sonys stora event i New York där nya Playstation 4 stod i rampljuset. Pressen ökade samtidigt på konkurrenten Microsoft att visa upp sin utmanare i nästa konsolgeneration. Nu spekuleras det enligt sajten computerandvideogames.com att Microsoft planerar ett liknande event redan nu i april. Det är knappast någon vild gissning att vi i så fall kommer att få se nästa Xbox inom ett par månader.

Enligt uppgifter från sajten så har Microsoft-anställda berättat för sina kollegor på Sony att presentationen av Playstation 4 kom som en fullständig överraskning för Xbox-folket. Det återstår att se hur man lyckas kontra Sonys hajp runt PS4.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.