Disney Infinity – Stitchs Tropiska Räddning

Stitchs Tropiska Räddning är ett Toy Box-spel till Disney Infinity 2.0. Med Toy-Box-spel menas att det är ett färdigt spel packad i en pollett som placeras på Disney Infinity-basen. Med det sagt bör det förtydligas att ett Toy Box-spel inte är lika omfattande eller avancerat som ett Play Set-spel som Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes eller Disney Infinity 2.0 Guardians of the Galaxy.

Tropisk panik
Stitchs Tropiska Räddning är ett roligt och utmanande tidsfördriv i form av ett så kallat tower defense. I ett tower defense är det spelarens uppgift att bygga ett luftvärnsskydd mot ständigt anstormande fiender. I Stitchs Tropiska Räddning är det utomjordiska robotar som hotar att utplåna jordens alla stackars kycklingar (Pleakly råkade av misstag säga att de är dödligt söta, varpå hans överordnade uppfattade ”dödligt” och på så vis beordrade deras utrotning).

Disney Infinity [2.0]_20150402114426

Tjoho! Vi räddade kycklingarna!

Spelet börjar med en kort och enkel introduktion där spelaren får lära sig hur spelaren bygger försvarsstrukturer så som artilleri, murar och minor, samt alternativa uppgifter som att rädda barn. Spelet är uppdelat i två faser varje runda, en byggfas och en stridsfas, ganska självförklarande.

Spelet börjar barnsligt enkelt för att sedan bli direkt utmanande. Den andra nivån är jämfört med den första mycket, mycket svårare och går knappt att klara av ensam. Fiender svärmar kycklingarna väldigt fort och gör det hektiskt för spelaren att rädda barn och jaga fiender. Det är därför inte rekommenderat att spela själv eller med figurer som är level 0. Dessutom är det mycket, mycket roligare att spela tillsammans med en vän eller familjemedlem.

I spelets hub går det att fjanta sig innan en nivå väljs. Här finns det hälsobehållare och till och med ett separat spelläge där skickliga spelare kan försöka stå emot en oändlig ström med fiender och tävla mot andra i en poänglista online.

Skoj först(r)öelse
Stitchs Tropiska Räddning är ett perfekt litet spel att ladda upp när en bara vill chilla och slå ihjäl lite motstånd tillsammans med någon. Samtidigt finns här utmaning på de högre nivåerna och överlevnadsläget. Det finurliga är också att spelet, i sin pollettform, går att ta med till sin kompis, precis som figurerna själva.

Stitchs Tropiska Räddning finns att köpa nu till Disney Infinity 2.0.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.