FF XIV: A Realm Reborn Beta Fas 3 drar igång

Square Enix har gått ut med att Final Fantasy XIV: A Realm Reborn  kommer fortsätta i sin Beta Fas 3 över helgen, både till PS3 och PC. Det kommer fortsätta till juli månad och det kommer forsa in nytt content till spelvärlden, såsom de nya statsdelarna Limsa Lominsa, Ul’dah och Gridania som spelare kommer kunna utforska.

Fasen kommer fortsätter ikväll (21 juni, 12:00) tills på söndag (23 juni, 12:00). Final Fantasy XIV: A Realm Reborn är planerad för release i år den 27 augusti till både PS3 och PC, men kommer även att dyka upp på PS4 någon gång under 2014.

Teckna upp dig på betan här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.