Förhandsboka soundtracket till RIde to Hell: Retribution

Den som inte kan sova om nätterna i kittlande förväntan och spänning på DeepSilvers Ride To Hell:Retribution, som kommer att släppas den 28 juni till PC, PS3 och 360, kan nu lugna sina nerver med att förhandsboka soundtracket redan idag.

Inga digitala instrument har använts av grabbarna på Pitstop Productions, som har spelat in hela soundtracket med riktiga instrument. Men inte nog med det så toppas musiken med en themelåt av rockgruppen Rival Sons, som till och med har valt att bepryda låten med en musikvideo.

Ride to Hell: Retribution handlar om en ensam mc-kille, Jake Conway, som är på jakt efter det brutala motorcykelgänget The Devil’s Hand, packad med vapen från topp till tå och redo att ge sig på alla som står i hans väg.

Beställ soundtracket på www.sumthing.com

[youtube id=”e1MaDYbECSg” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.