Fifa Ultimate Team nu till iOS

EA SPORTS har  utvecklat FIFA Ultimate Team till iPhone, iPad, och iPod touch, vilket ger mobilspelare möjlighet att bygga, kontrollera och spela med sina fantasilag bestående av världens bästa fotbollsspelare. Fotbollsspelet i AppStore har en rad nya funktioner och grafik optimerad för iPhone 5. FIFA Ultimate Team är ett av de mest populära spellägena i konsolversionen av FIFA 13 och nu finns det för första gången tillgängligt till iOS via App Store. FIFA Ultimate Team till iOS är en kostnadsfri spellägesexpansion som levererar ett utökat innehåll och allt det gameplay direkt till din telefon. FIFA Ultimate Team till iOS är en spelupplevelse separerad från FIFA Ultimate Team till konsol och PC.

I FIFA Ultimate Team kan spelarna bygga fantasilag bestående av världens bästa fotbollsspelare genom att tjäna in, köpa, byta och bjuda på eftertraktade fotbollsstjärnor tillsammans med andra Ultimate Team-spelare världen över, och kontrollera allt från spelstil och formationer till matchställ. Spelare kan skapa och utforma lag strategiskt för att få bästa möjliga kemi och ranking, kontrollera flera lag samtidigt, och sedan ta sina lag till arenan och spela i singelspelarturneringar som uppdateras veckovis. Fansen kan även sätta sin skicklighet på prov mot världens bästa klubbar i återkommande Team of the Week-utmaningar. Genom att vinna matcher och turneringar tjänar spelarna coins som kan användas till att köpa nya spelare och föremål och på så sätt hela tiden förbättra sitt fantasilag.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.