FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN Beta

Square Enix berättar nu att nya användare har möjlighet att hoppa på betan fr.o.m. den 17 augusti till den 19 augusti på både på PS3 och på PC.

Naoki Yoshida, producenten bakom Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ger oss mer att glädjas åt när han berättar att de som registrerat sig på den första betan får spela det fulla spelet gratis fram till den 9 september. Han berättar också att det kommer att släppas en gratis app till iOS kallad FINAL FANTASY XIV: Libra Eorzea som antagligen kan komma att kopplas samman med ditt spel på datorn eller konsolen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.