Final Fantasy XIV: A Realm Reborn till PS4 i april

För er som missade ‘Letter from the Producer LIVE Part XII’ i lördags kan vi nu glatt meddela att Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kommer till Playstation 4 den 14 april i år. Spelet kommer i vanlig ordning att vara tillgänglig i standard och samlarutgåva, både fysiskt och digitalt. En hel drös med olika små föremål väntar den som köper samlarutgåvan, t.ex. en fet chocobo att rida på.

För er som bekymrar er över de tekniska detaljerna vet vi det här: att alla med Playstation 4 kan pröva betan som börjar 22 februari och för alla med konton av Playstation 3 versionen kan man redan vid lanseringen flytta till Playstation 4 versionen – helt gratis. Efter en första gratis månad (30 dagar) följer en prenumeration på 10,99 €. Och nej, du behöver inte ett Playstation Plus medlemskap för att spela.

Final fantasy a realm reborn ps4editon

0 Delningar

2 Kommentarer

  1. Härligt! 😀 Jag kommer säkert ligga såååååå efter i spelet XD

    Svara
    • Då kan du ligga efter med mig, jag hann bli lvl 17 innan jag var tvungen att lägga ner. Drömmer om dagen då jag kan börja igen, och helst på ps4. Fast det ser illa ut nu när ESO och Destiny närmar XD

      Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.