Final Fantasy hotad?

Den här veckan har nog alla kollat sin mail. Några har blivit glada men många har bara blivit besvikna. Detta är för att det nu i helgen är en ny beta-helg för The Elder Scrolls Online och Zenimax Online har bjudit in en ny omgång testare. Spelet närmar sig sin fjärde april release och kommer med all säkerhet att testas allt mer frekvent de kommande månaderna.

FF14 ARR
Åh nej! Hallå allihopa, se hit! Kom tillbaka!

Som plåster på såren, eller snarare i ett försök att sätta krokben för Zenimax Online och Bethesda, skickade Square Enix idag ut en inbjudan till alla gamla prenumeranter att komma tillbaka och spela Final Fantasy XIV: A Realm Reborn under samma helg, helt gratis. Ett ganska smart drag av den japanska jätten men ett meningslöst försök, skulle jag säga då The Elder Scrolls Online är ett av de mest efterlängtade spelen 2014. Försöka duger i dagens stenhårda MMO-marknad.

Varvat har turen att följa med till Tamriel denna helg, men eftersom spelet fortfarande har ett nondisclosure agreement (NDA), kommer vi inte kunna rapportera spelets skick. Så fort det är tillåtet att publicera material om spelet kan ni räkna med att, yours truly kommer att utvärdera spelet. Och självklart kommer det att stå här, på Varvat, för er att läsa.

För er som har glömt bort, kolla er mail. The Elder Scrolls Online beta pågår mellan 10 januari kl 12:00 till 12 januari kl 18:00.
Före detta Final Fantasy XIV: A Realm Reborn spelare kan logga in på sina konton och spela gratis mellan 11 januari kl 09:00 till 13 januari kl 09:00.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.