Jaga större byten i Magic 2015

Då var det dags för världens Magic: The Gathering-fans att samlas kring nyheten att Magic 2015: Duels of the Planeswalkers – även känt som Magic 2015 – är på intågande. Spelet fortsätter som en digital simulering av det fysiska borspelet med ett handplockat bibliotek av kort från Magic 2015 Core Set (nästa kortsamling som släpps i sommar).

Magic 2015 siktar på att involvera spelare mer än någonsin med en förbättrad kortbyggare och sätt att skapa sina egna kortlekar. Spelarens mål är att besegra Garruk, vildmarkens kung som kontrollerar skogens alla mystiska monster. Det är även ett utmärkt sätt för nybörjare att ge sig in i Magic-universumet och lära sig spela! Passa på att läsa vår recension av Magic 2014 som släpptes samma tid förra året.

Magic 2015 kommer släppas till Xbox Live Arcade, iPad, PC, Kindle  och Android. 

[youtube id=”8BaSJwy6bJk” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.