Fira Black Friday med Blizzard

När du ändå är i farten kanske din plånbok vill vara med och fira också. Just nu pågår försäljningen i Blizzards butik och det är en stor rea i år.
Blizzard har även Cyber Monday-rea, med särskilda erbjudanden, dag för dag, samt reor upp till 75% – från idag, hela vägen fram till 1 december, 19:00.

Overwatch

Det senaste spelet på deras meritlista kommer med en del minnesvärda rabatter. För de som är nyfikna på spelet, men har smärre ekonomiska förhinder kommer spelet att kunna testas gratis, fr.o.m. idag till 26 november.
Med en uppsättning på 29 hjältar (med Ashe som den senaste tillkomna) kan spelare utforska en mängd olika kartor och spellägen, bland annat quick play, custom games och arkaden. För mer information kan ni klicka er vidare här.
Är du redo att ge dig in i striden på allvar? Då finns det två olika sätt att göra det på. Standard Edition kostar €14.99/£12.99 och Legendary Edition går lös på €24.99/£19.99! Om du skaffat standardversionen men känner för att krydda det lite är det bara att uppgradera spelet till en legendarisk status för €10/£7. Om du är oviss om priserna så kan du lägga till en nolla på euron så har du en ungefärlig svensk prissättning. Spelare kan även ta del av dessa erbjudanden på Playstation 4 och Xbox One och deras respektive butiker
Overwatch kommer ha sin rea fram till 29 november 09:00.

Stora spel med stora rabatter

Utöver Overwatch finns det även en massa andra reor på spel från deras katalog. Detta inkluderar även spelen från Activision. Rean gäller fram till 26 november.
  • World of Warcraft
    Battle For Azeroth dras ned med €10/£10 och du kan även köpa hela spelet, i olika editions, för en nedsatt prislapp. Rean tar slut den 27 november, 18:00.
  • Diablo III
    Spel med alla uppgraderingar (vilket inkluderar Reaper of Soul kostar bara €9.99/£8.49. Battle Chest finns för $14.99/£12.49 och Rise of the Necromancer för €7.49/£6.49.
  • StarCraft: Remastered och StarCraft II
    StarCraft: Remastered finns för €7.49/£6.49 och StarCraft II Campaign Collection kostar €19.99/£17.49. StarCraft II har även announcers för €2.49/£2.24 och personalities för €3.74/£2.99.
  • Heroes of the Storm
    Sugen på boosts? Köp dem för 33% Dessa erbjudanden finns i in game-butiken.
  • BlizzCon® 2018 Virtual Ticket
    Om du fortfarande inte sett BlizzCon (eller känner att du vill ha mer än vad vi skrivit om) kan du ta del av alla evenemang och bonusar du får i diverse spel för bara €24.99/£19.99. Allt exklusivt BlizzCon-innehåll finns alltså med. Videos och allting.
  • Call of Duty: Black Ops 4 på PC
    Få upp till 20% avdraget på grundspelet, Digital Deluxe och Digital Deluxe Enhanced editions.
  • Destiny 2: Forsaken på PC
    35% avdraget för grundspelet, spel med årliga season pass-bundeln, Digital Deluxe, Complete Collection och Legendary Collection.

Utrusta dig och dina kära

Fr.o.m. idag, fram till den 1 december, 19:00, kommer den Europeiska Blizzard Gear Store erbjuda dagliga erbjudanden på kläder, samlingssaker och andra attiraljer. Du kan även spara upp till 75% på artiklar från deras Black Friday-katalog så länge den varar. Ta en titt på de erbjudanden som gäller under Cyber Monday (26 november). För att se allt som finns till salu, hoppa in i butiken och ta en titt.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.