Fira Thanksgiving i Salem: The Crafting MMO

Få kanske känner till indiespelet Salem: The Crafting MMO från Paradox och Seatribe, som går ut på att utforska en spännande ny värld och bygga upp en koloni samtidigt som man måste passa sig för en mörk och mystisk vildmark. Men nybyggare vill ju såklart också fira den amerikanska högtiden thanksgiving, och nu vill Paradox ge spelare möjligheten att göra just detta i spelet.

Idag kommer alla spelare med aktiva konton att få ett DLC-paket som kallas för ”Colonial Relief Package” vilket innehåller en drömfångare att hänga upp, ett renskinn att värma sig med, majsbröd och till och med en kalkon. Man kommer även att kunna ladda ned lite mer krimskrams från online-butiken i spelet.

Salem: The Crafting MMO är för tillfället i stängd betafas, men man kan begära att få en nyckel på den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.