Flygsimulatorer är poppis – Turtle Beachs flygspak sålde slut direkt

Förbeställningarna av Turtle Beachs flygyoke VelocityOne Flight sålde slut på bara några minuter – fler enheter på väg.

Turtle Beach, kanske mest kända för sina headsets, har givit sig in i flygsimulatormarknaden, och det tycks vara ett lyckat drag. Företaget meddelar nu att simulatorstyrsystemet VelocityOne Flight, som finns till Xbox och PC, har blivit en av de produkter som förbeställts mest på deras hemsida. Över 21 000 intressenter anmälde sig för att kunna reservera en yoke med tillhörande gasreglage, och när förbeställningarna öppnade på onsdagen sålde styrsystemet snabbt slut. Turtle Beachs lager i USA, Storbritannien och Tyskland sålde slut på mindre än en kvart, och återstående enheter i resten av världen på mindre än en timme. 

VelocityOne Flight är utvecklat i samarbete med flygingenjörer och piloter och ger intuitiv och realistisk styrning.

Vår satsning på den snabbt växande marknaden för flygsimulatorhårdvara fick en underbar start när VelocityOne Flight sålde slut världen över, säger Juergen Stark, styrelseordförande och vd för Turtle Beach Corporation. Om du inte kunde reservera en enhet via förbeställningarna kommer vi att släppa fler i vågor efter att VelocityOne Flight lanseras den 14 november.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.