Flytta hemifrån i Elder Scrolls Online med Homestead i februari

Uppdateringen till The Elder Scrolls Online som ger spelare möjlighet att äga och möblera sin egna lila hörna av Tamriel kommer till PC den 6 februari. Playstation 4 och Xbox One får flytthjälp den 21 februari. Uppdateringen är gratis och tillgänglig till alla, ingen prenumeration krävs. Med Homestead kan spelare inreda sina kvartar med över 2000 nya föremål och bjuda in andra för att socialisera.

Det första hemmet erhålls via en quest, resterande köpes antingen med guld eller crowns via Crown Store. Husen varierar i storlek och pris med olika teman och utseenden. En del har trädgårdar, andra har stora salonger. En sak de alla har gemensamt är att de kan bli dina. Kontrakten är även bundna till ditt konto och kan delas mellan alla dina karaktärer.

Packa din gear och dina sweet rolls, det är dags att säga hej då till mamsen.

Homestead släpps den 6 februari på PC, därefter får Playstation 4 och Xbox One det den 21.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.