The Elder Scrolls Online: Elsweyr early access PC och Mac nu öppen

Early access för The Elder Scrolls Online: Elsweyr till PC och Mac är nu tillgängligt. Förhandsköp nödvändigt.
Frukta drakarna, ty de är förbannade.

Egentligen har early access varit tillgänglig sedan sent i går kväll, men om du har en opålitlig uppkoppling, som undertecknad, kanske du ändå inte fick hem uppdateringen innan det var läggdags.

De som förhandsköpt The Elder Scrolls Online: Elsweyr på PC och Mac kan nu åtnjuta det senaste tillskottet i det populära onlinerollspelet. Även om det är mot min yrkesetik att uppmuntra förhandsköp, lutar jag som privatperson lite mer åt andra hållet när det kommer till The Elder Scrolls Online.

Elsweyr tar dig på ett nytt storslaget äventyr i khajiiternas land, där legendariska drakar bränner ner fälten och en annalkande imperialistisk invasion pågår. Ta rollen som ondskefull necromancer, strid på drakar och rädda kattfolket från undergång.

Och när du ändå är i farten, ta en sweetroll.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr släpps i fullo den 4 juni till Playstation 4, Xbox One, samt PC och Mac.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.