Sätt dig i droskan, du ska tillbaka till Skyrim – The Elder Scrolls Online nästa äventyr Greymoor väntar

I år återvänder vi till snö och björkskogar då The Elder Scrolls Online nästa äventyr tar oss tillbaka till Skyrim. Dark Heart of Skyrim är namnet på årets berättelse och nästa stora kapitel kommer i sommar.

I går natt avtäckte Bethesda och Zenimax nästa stora kapitel i The Elder Scrolls Online: Greymoor samt avslöjade vad årets sammanhängande äventyr kommer att handla om. Dark Heart of Skyrim kommer att vara fokus i The Elder Scrolls Online 2020 och tar spelet i en mörkare, gotisk riktning. Vampyregenskaperna blir omarbetade och spelare kan gräva efter antikviteter med en ny funktion.

Äventyret i Skyrim inleds med Dungeon DLC:n Harrowstorm i februari. I Harrowstorm får spelare nysta i de övernaturliga händelserna som plågar den nordliga provinsen. Kämpa mot en mystisk storm i Icereach och utforska djupen i Unhallowed Grave. Händelserna i Harrowstorm leder direkt in i nästa stora kapitel i The Elder Scrolls Online: Greymoor. som släpps 2 juni.

Greymoor

Det centrala kapitlet i berättelsen Dark Heart of Skyrim är Greymoor, ett expansivt tillägg som tar oss till västra Skyrim och Solitude. Där plågas folket av övernaturliga stormar, skrämmande monster och en mäktig vampyr. Res till Skyrim (troligtvis i en skruttig droska) och rädda norderna från det mardrömslika hotet.

Likt föregående kapitel i The Elder Scrolls Online (Summerset, Morrowind och Elsweyr) får vi tillgång till ett stort land att utforska, full av grottor och uppdrag, berättelser att uppleva och varelser att besegra. Loot också såklart.

Den story nyheten är den nya aktiviteten som låter dig leka arkeolog. Gräv upp antika föremål över hela Tamriel som lämpar sig för alla spelstilar. Exakt hur det här ter sig rent praktiskt är lite luddigt men aktiviteten erbjuder spelare med en ny sysselsättning och tillvägagångssätt för unik loot.

The Elder Scrolls Online: Greymoor släpps den 2 juni på Playstation 4 och Xbox One, samt PC och Mac. Däremot kommer PC och Mac ha tillgång till Greymoor redan den 18 maj med förhandsköp.

Nyfiken på Greymoor? Läs mer på The Elder Scrolls Online officiella hemsida, eller ännu bättre, följ oss på sociala medier!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.