The Elder Scrolls Online tioårsfirande händer också på Twitch!

Har du inte möjlighet att vara på plats i Amsterdam? Ingen fara, du kan se och följa firandet på Twitch!

På fredag den 5 april är festligheterna igång! Fans över hela världen samlas i SugarFactory, Amsterdam för The Elder Scrolls Onlines tioårsfirande! Om du har väntat på löning kan du fortfarande köpa biljetter till evenemanget här (även om bokningstiden har passerat går det är köpa biljetter så gör det på egen risk). Men om du inte har möjlighet att medverka personligen går det lika bra att vara delaktig digitalt!

Tioårsfirandet sänds på Bethesdas Twitchkanal, där du kan se tre direktsända presentationer som kommer inkludera en hyllning till kollektivet och spelets historia, en framåtblick på The Elder Scrolls Online: Gold Road, samt en nostalgitripp tillbaka till The Elder Scrolls Onlines ursprung. Dessutom kommer tioårsfirandet att ha ett Scirbing 101, trailers och säkert ett och annat roligt klipp.

Sändningen börjar klockan 14:00 den 5 april på Twitch. Har du länkat ditt ESO- och Twitchkonto erhåller du en emote efter 45 minuter, samt en XP-skrift efter ytterligare 30 minuter.

Paneler

10th Anniversary Keynote

Matt Firor, Zenimax Online Studios chef, sparkar igång tioårsfirandet med en inledande presentation som hyllar spelet, dess utveckling och framförallt kollektivet som stöttat spelet i tio år. Förvänta er nummer och faktaflexande, hyllningar och kanske en och annan skvätt tårar. 

Traveling Down the Gold Road

Ett gäng nyckelpersoner bakom utvecklingen av nästa stora kapitel Gold Road sitter tillsammans med kollektivets älskade Gina Bruno, Senior Community Manager, för att snacka allt om The Elder Scrolls Online: Gold Road. Bland annat kommer de berätta om vad de ser mest fram emot i den nya expansionen. Fans kommer också höra mer om zonen West Weald, det nya systemet Scribing och den Ithelia, en ny deadric prins.

Origins of The Elder Scrolls Online

Matt Firor återvänder till scenen med speciella gäster, inklusive Pete Hines, den numera pensionerade chefen på Bethesda. Tillsammans tänker de tillbaka på The Elder Scrolls Onlines ursprung och utveckling. Här kan vi se fram emot dokument och konst som aldrig tidigare visats.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.