Guild Wars 2 – Sky Pirates of Tyria landar på tisdag!

Den 25 juni kommer nästa uppdatering till Guild Wars 2. Med nya events, ny grotta att utforska och nya utmärkelser släpps nästa uppdatering även med det nya åskådarläget och anpassningsbara arenor.

Lions Arch är i kaos efter ett mord på den senaste Dragon Bash. Inspector Ellen Kiel leder denna utredning och samlar ihop grupper för att fånga förövaren. Spelare kommer att behöva vässa sina vapen och färdigheter för att spåra upp den skyldige. Spelare kommer att gå samman och delta i flera evenemang som kommer att leda dem genom spännande innehåll och upptäckter som en del av den här uppdateringen.

Mer information om uppdateringen finner ni här!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.