Förhandstitt Sword Art Online: Hollow Realization

Förutom Tales of Berseria ställde Bandai Namco även ut Sword Art Online: Hollow Realization, ett annat japanskt rollspel, på Comic Con Stockholm. Med starka anlag av onlinerollspel betedde sig Hollow Realization ungefär som Xenoblade, actionfyllt med ett nästan överväldigande antal macros av attacker och kommandon.

För ett spel som utspelar sig i ett onlinerollspel är det inte konstigt att mekanik och funktioner vi traditionellt förknippar med genren även rinner över till Hollow Realization. Demot på mässan var en kort aptitretare som demonstrerade spelets grundläggande stridsmekaniker. Här är det svårt att inte jämföra det med Tales of Berseria. Båda är actionbaserade med kedjekombos och specialattacker av olika slag. Hollow Realization särskiljer sig genom att erbjuda sina spelare stora möjligheter att skräddarsy sina karaktärer och sitt lag. Massvis av vapen och rustningar finns att använda och hundratals NPC:s att rekrytera och knyta band med. Till skillnad från Berseria har Hollow Realization även ett online läge där spelaren kan gå ihop med andra för att ta an svåra bossar.

Presentationen liknar andra japanska rollspel och mixar dialoger med tecknade porträtt och dramatiska stildrag samt animerade filmsekvenser. Flera tillägg är planerade för titeln, bland annat ett pvp-läge, karaktärer från tidigare spel i serien och två expansioner.

Sword Art Online: Hollow Realization släpps den 8 november till Playstation 4 och Playstation Vita.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.