Första DLC:n till Assassins Creed III är här

I går släpptes det första tilläggspaketet i en serie om fem som man kallar The Hidden Secrets. Det här första paketet finns tillgängligt för innehavare av ett så kallat Season Pass till Xbox 360, Playstation3 och PC. För övriga så finns det att köpa till alla formaten från och med den 13 december. Paketet innehåller följande ter nya uppdrag: The Lost Mayan Ruins, The Ghost of War och A Dangerous Secret. För varje genomför uppdrag belönas spelare med unika vapen och nya lönnmördarkläder. Dessutom så ingår det två helt nya spelbara multiplayerkaraktärer.

Vill man ladda ner alla de fem paketen i The Hidden Secrets-serien så rekommenderar jag att man kostar på sig ett Season Pass. Man sparar då ca 25% av priset jämfört med om man köper alla tillägg separat.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.