700 onlineuppdrag i Grand Theft Auto V

Jag vet, det skrivs mycket om Grand Theft Auto V för tillfället men man kan väl egentligen inte veta för mycket om detta spel?

Senaste nytt på horisonten är att det kommer att finnas fruktansvärt många uppdrag online, i runda slängar 700 stycken. Gamezone berättar att Leslie Benzies, den ledande producenten sedan GTA 3 har gått ut och sagt att de räknar med att man ska ha ungefär 500 uppdrag att tillgå hela tiden och att det kommer att dyka upp fler uppdrag under tidens gång.

En annan nyhet som får det att vattnas ordentligt i munnen är att Rockstar har planer på att släppa en avancerad mission creator där vi kan skräddarsy egna uppdrag och spela igenom med våra vänner eller dela med oss så andra får njuta av ens mästerverk.

0 Delningar
Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.