Tre nya spel från Nickelodeon

Idag presenterade Nickelodeon tillsammans med D3P tre helt nya spel till Nintendo 3DS; iCarly: Groovy Foodie! och Winx Club: Magical Fairy Party samt Victorious: Taking the Lead som också kommer att släppas till Wii. iCarly går ut på att servera mat till tokiga gäster på en hektisk restaurang. De övriga två spelen kommer att släppas i höst och ger barn chansen att själva vara stjärnor i en skolpjäs eller interagera med tv-stjärnor från Nickelodeon.

Spelen är givetvis riktade till småbarn och hur man lyckas återstår att se. Av erfarenhet vet vi att det är svårt att få till något vettigt av spel från tv-program, men det finns undantag. Bara det faktum att få femåringar kommer att kunna uttala spelens namn lär försvåra det för jultomten i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.