Ny storytrailer för We Happy Few

Vi har sett det här spelet tidigare, men i denna nya trailer från E3 får vi en djupare inblick i den värld som spårat ur på et kusligt sätt.

Vi får höra om de masker som människor väljer att bära för att sakta förvandla deras ansikten till leende kopior av varandra. Och om du ler är du glad. Är du glad finns inga problem. “Truth is the enemy of happiness.” Det målar upp en bild av en otäck konspiration som kontrollerar människor, mycket i stil med filmen Equilibrium (eller Cubic, för er som sett den under det namnet), där människor helt förlitar sig på en konstgjord livsstil för att göra tillvaron så oproblematisk som möjligt. Men under ytan döljer sig något så mycket värre.

We Happy Few släpps den 10 oktober i år.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.