Twin Mirror släpps 1 december!

Den första december 2020 kommer vi kunna följa med Sam till Basswood för att lösa ett mysterium och djupdyka ner i hans psyke.
Mer av Sams detektivegenskaper träder fram.

Dontnod Entertainment presenterar stolt releasedagen för deras kommande thriller Twin Mirror är den 1 december 2020 på Playstation 4, Xbox One och Epic Game Store för PC (en exklusivitet som varar ett kalenderår). Dagen till ära firas med en ny trailer där vi får se Sams kognitiva egenskaper. Bland annat ser vi honom samla in ledtrådar för att sedan återskapa händelser i sitt tankepalats. Och han verkar hemsökt av rädslor och ångest.

I Twin Mirror axlar spelare rollen som Sam Higgs, en cynisk före detta grävande reporter med oöverträffade analytiska förmågor. I hans tankepalats, där han kan vara sig själv, lär vi känna honom och hans tidigare trauman. Bland annat händelserna som ledde till att han lämnade sin hemstad och sina nära och kära.

Läs gärna våra intryck från en streamad visning av Twin Mirror.

Det är också i tankepalatset som spelare använder information från ledtrådar ute i världen för att återskapa och analysera händelser. Detta är ett av spelets centrala mekaniker för att lösa mysteriet. Spelets andra fokus är berättelsen och de möten och interaktioner Sam gör. Och här får han hjälp av sin Double, ett fantasifoster skapat av Sams psyke för att hjälpa honom i socialt svåra situationer.

Det är med stora förväntningar och förhoppningar vi inväntar releasen av Twin Mirror, som vi hoppas kommer bli Dontnods bästa hittills!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.