Gamex och CDON Expo slår ihop sig

I ett pressmeddelande från spelmässan Gamex avslöjades det att Gamex kommer slå sig samman med hemelektronikmässan CDON Expo. Båda mässorna kommer arrangeras parallellet under samma tak på Kistamässan mellan den 31 oktober till den 3 november i år. Gamex har bara tre år på nacken men har redan etablerat sig som Nordens största spelmässa, någonting som nu alltså kommer expandera ytterligare med detta nya samarbete.

– Samarbetet med CDON Expo innebär att vi breddar utbudet för besökarna och ger dem mervärde. De får chansen att ta del av både spel och hemelektronik under några spännande dagar. Vi är två starka aktörer som vill leverera stora mässupplevelser för de som kommer och besöker oss , berättar Gital AL-Ebeyawi som är projektledare för Gamex.

Vi på Varvat besökte Gamex förra året och blev inte besvikna! Exklusiva förhandstittar på spel, hands-on upplevelser med titlar som inte skulle släppas på flera månader, rolig teknik och cosplay i mängder gjorde att vi åkte hem både uttömda och belåtna. Kommer du åka dit i år?

Läs mer om Gamex 2013

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.