Gamla PC-klassiker får nytt liv 2020

Att spelbranschen har en crush på remasters och remakes lär knappast någon gamer ha undgått. Till våren kommer två gamla klassiker att se dagens ljus på nytt i sprudlande fin HD.

Det första spelet är strategirysaren Commandos 2. I rollen som brittisk kommandosoldat skickas vederbörande ut på spännande uppdrag bakom fiendens linjer under andra världskriget. Du ska navigera bland stock och sten där varje misstag kan bli ditt sista.

Det andra spelet är Praetorians. Här får spelaren uppdraget att leda en trupp av romerska soldat i stridens hetta. Målet är att bli kejsare och för att nå dit krävs det yttersta för att besegra dina fiender.

Commandos 2 och Praetorians släpps till PC, PS4, Xbox One, Mac, Linux och Switch våren 2020.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.