Square Enix dementerar Hitman-rykten

Som en följd av ett svagt resultat för Square Enix så skrev bland annat sajten VideoGamer att utvecklingen av nästa Hitman-spel hade lagts på is. Med anledningen av ryktena skriver studion följande i ett pressmeddelande:

Det råder en del förvirring kring de Hitman-projekt som för tillfället är under utveckling på Square Enix-ägda studios och därför så vill vi klargöra vad varje studio arbetar med för tillfället.
Io-Interactive utvecklar ett nytt AAA Hitman-spel som kommer att släppas till PC och nästa generations konsoler samtidigt som Square Enix Montreal är fullt fokuserade på mobilspel relaterade till Hitman-serien.
Vi ser fram emot att få dela med oss av ytterligare detaljer om dessa titlar senare under året.

Med andra ord så verkar det som om vi i framtiden kan se fram emot fler äventyr med Agnet 47 både till mobila enheter och nästa generations konsoler.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.