Samarbeta och återställ Ishgard i Final Fantasy XIV

Patch 5.11 är startskottet för upprustningen av Holy See of Ishgard och den ultimata svårighetsgraden för Alexander raiden.

I måndags såg Final Fantasy XIV Online en ny patch, 5.11 i räkningen, som introducerar ett nytt event med story, en ny raid, samt flera nya kosmetiska föremål. Majoriteten av innehållet kräver en eller flera av Final Fantasy XIV:s expansioner, för en detaljerat lista av patchen samt vilka krav innehållet kräver, se den officiella hemsidan.

Epic of Alexander

Epic of Alexander är den senaste Ultimate Difficulty raiden för Shadowbringers. Spelare som nått Disciple of War eller Magick på level 80 kan samla åtta av sina vänner av samma rank och ge sig på denna nya raid. Inspirerad av en tragisk legend om en maskin som satte sitt tillit hos en människa, har spelare 120 minuter på sig att ta sig genom denna utmaning.

Epic of Alexander.

Ishgard Restoration

Ishgard Restoration är en ny berättelse och aktivitet spelare med Haevensword kan delta i. Efter att ha nått level 60 och klarat uppdraget Lithany of Peace kan spelare delta i återställningen av Firmament-distriktet. Spelare kan bidra på många olika sätt och får belöningar för mödan.

Många aktiviteter kräver att du kavlar upp ärmarna och börjar hamra och spika. En stor del av initiativet handlar om att motivera hantverk och att engagera kollektivet. Se bara till att vara level 20 som Disciple of the Land, eller Hand, innan du börjar.

Övrigt

Vidare tillför patch 5.11 en ny hårfrisyr, dekoration att ha i sitt hem, en tillbakalutad emote, ett par minioner och en gorilla som kan bära dig dit du vill. Utöver det har 5.11 åtgärdat flera buggar som till exempel skickade ut spelare ur spelet när de interagerade med sin mannekänger.

Utöver det fick vi en kort förhandsvisning av vad nästa patch, 5.15, innehåller. Bland annat ska en ny pvp-karta kallad Onsal Hakair tillkomma i vilket stridande grupper möts i Danshig Naadam. Blue Mages kan dessutom se fram emot en klassuppdatering med levelökning till 60, fler uppdrag, nya scener och ny loggbok.

Testperiod

Final Fantasy XIV Online bjuder nu in nya spelare att ladda ner en gratis testperiod med tillgång till innehåll upp till level 35. Testperioden tillåter även skapandet av åtta karaktärer som låter spelaren testa olika raser och klasser utan restriktioner på speltid.

Nya spelare som är intresserade av att testa Final Fantasy XIV Online kan surfa in till spelets officiella hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.