Gör karriär som hyresvärd i den nya expansionen till The Sims 4

I den nya expansionen For Rent till The Sims 4 kan du ta rollen som hyresvärd fastighetsägare i den pittoreska staden Tomarang. Du får tackla en rad utmaningar, så som att skapa en trivsam boendemiljö, hantera missnöjda hyresgäster och få ekonomin att gå ihop.

Spelarna kan bygga och skapa olika typer av bostäder, inklusive radhus, och lägenheter. Dina omsorgsfullt förvaltade fastigheter kan gr upphov till samhörighet, men de är också en källa till potentiella konflikter. Tomarang, inspirerad av Sydostasiatisk kultur, erbjuder nya spännande gemenskapsaktiviteter och evenemang som knytkalas och poolpartyn. Fastighetsägare kommer att hantera utmaningar som hyresgästrevolter och insektsangrepp, samtidigt som de hanterar egendomar och interagerar med hyresgästerna. Spelet introducerar nya typer av områden där flera simfamiljer kan bo på samma tomt. Expansionen släpps den 7 december 2023 och är tillgänglig för förbeställning, med bonusinnehåll för de som är ute i god tid.

Lär mer om The Sims 4: For Rent här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.