Aktiviteterna som väntar i Tales of Arise

Strida mot monster är inte det enda som väntar dig i Tales of Arise. Fiske, matlagning och sociala interaktioner är bara några av aktiviteterna du kan åta dig när Tales of Arise släpps 10 september.
Sociala interaktioner och matlagning!

I detta senaste klipp från Bandai Namco får vi en lite tydligare bild av de aktiviteter spelare kan ta del av vid sidan av storyn och striderna i kommande rollspelet Tales of Arise. Medan utforskandet av en vacker värld är ett givet i min mening hoppas jag mer att Tales of Arise kommer bjuda på många härliga animerade sekvenser. Spelare kan se fram emot att fiska och samla råvaror på gårdar för att sedan koka ihop det vid lägerelden till smarriga måltider för hjältarna – som ger dem diverse effekter.

Läs gärna vår förhandstitt av Tales of Arise och varför det är ett av de mest efterlängtade rollspelen i år.

Vid lägerelden går det även att ta del av seriens traditionella ”skits” (dialoger och kallprat mellan hjältarna som ger spelaren mer insikt i deras personligheter). I Tales of Arise ska dessa vara omarbetade, men exakt på vilket sett de är förändrade återstår att se. Tidigare Tales of-spel har skits enbart varit porträtt-dialoger. I trailern ser det ut som att dessa är fullständiga sekvenser med animering och röstskådespel.

Troligtvis ser vi fler aktiviteter utöver dessa, så som crafting och sidouppdrag. Än finns det tid för fler utannonseringar som detta då Tales of Arise släpps först 10 september och då till Playstation 4 och 5, Xbox One samt Series S/X och till PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.