Playstation 5 Showcase på onsdag – ny info om kommande spel

Efter förra veckans avslöjande för Xbox är det Sonys tur att ta till medierna. Får vi veta priset och datumet den här gången tro?

I helgen utannonserade Sony sina planer för nästa Playstation 5 Showcase, en direktsändning av nyheter och information gällande nästa generations spel. Detta kommer efter att Xbox förra veckan utannonserade både releasedatum och priser för båda sina nästa generations-konsoler (Xbox Series X på $499 och den mindre Xbox Series S på $299).

Sändningen ser du den 16 september klockan 22:00.

Med ytterst lite information om själva sändningen meddelar Sony på den officiella bloggen att sändningen ska fokusera på de spel som kommer till Playstation 5, både från deras egna och utomstående studios. Sändningen är beräknad att klocka cirka 40 minuter och går att se på deras Youtube– och Twitchkanal.

Release och pris

Nu när konkurrenten Xbox har utannonserat sina konsoler med tillhörande starka konsumenterbjudanden som Xbox Game Pass och Xbox All Access, behöver Sony agera. Troligtvis är agendan att imponera med bländande spel som krossar det Microsoft visat upp, spel är trots allt anledningen till varför väljer en konsol över en annan (en remake på Demon’s Souls gjorde beslutet enkelt för mig). Men pris är en viktig variabel för många som kan avgöra vilken konsol en konsument väljer.

Jag förväntar mig att Sony gör en utannonsering i slutet av sändningen för att besvara Microsofts eldgivning. Men med tanke på hur envisa Sony varit hittills skulle det inte heller förvåna mig om de inte säger ett knyst om releasedatum eller pris.

Onsdag kväll vet vi.

Kolla gärna på förra sändningen av Playstation 5 Showcare i vilket ett nytt Ratchet & Clank blev utannonserat och ett spännande demo av Square Enix nästa titel.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.