Craglorn – The Elder Scrolls Online första tillägg!

Under veckorna som gått har jag varit så upptagen med The Elder Scrolls Online att jag säkert inte hade märkt om Ryssarna kom. Det skämtet kanske inte ens är aktuellt längre, jag vet inte. Vad jag vet är att Zenimax utannonserat det första tillägget för The Elder Scrolls Online: äventyrszonen Craglorn. I den kan spelare som nått end-game utforska ett nytt område tillsammans med 3 andra och göra uppdrag, dungeon crawling, utforska och ta sig an områdets specifika historia. I Craglorn har nämligen stjärnbilderna försvunnit och det är upp till spelargruppen att lösa mysteriet.

Förutom ett helt nytt område att utforska introduceras även Trials som är ESO:s 12-spelarutmaningar. I Trials kämpar 12 spelare genom dödliga hinderbanor, monster och bossar mot en timer och mot begränsade resurrections. De bästa spelarna får skryträtten och platser på en leaderboard.

Allt detta låter väldigt intressant. Nu återstår det att se när de implementerar det. Under tiden tänkte i alla fall jag logga in igen och fortsätta spela. Vad ska du göra?

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.