Guardian Games nästa vecka – kämpa för din klass – donera för de behövande

Tre klasser ska under tre veckor tävla om ära och flexrättigheter i Guardian Games. Samtidigt passar Bungie på att samla in pengar till välgörenhet.

Guardian Games är tillbaka på tisdag nästa vecka, efter valborg. Destinys motsvarighet till olympiska spelen är lika mycket grind som resten av spelet, men den här gången tävlar du om skryträttigheter. Som vanligt samlar spelare medaljer från flera aktiviteter i Destiny 2 och dunkar dem i podiet i tornet. Nytt för i år är en unik tvist på det populära tävlingsläget Supremacy, där klassbaserade lag tävlar mot varandra – det kommer bli intressant…

Under tävlingens gång har spelare möjlighet att samla två tematiska vapen för Guardian Games, varav ett är helt nytt.

  • Taraxippos – den första legendariska Strand-scouten i spelet.
  • The Title – void submachine gun återvänder med uppdaterad perk-lista inklusive Repulsor Brace.

Guardian Games är ett event som alla spelare kan ta del av, och eventkortet är gratis. Genom att klara utmaningar på kortet erhåller man olika belöningar. Kortet går att uppgradera för 1000 Silver för ytterligare belöningar. Fast du behöver inte, då titeln Champ går att få ändå.

Guardian Games Cup

Precis som förra året håller Bungie i både en välgörenhetsinsamling till vilket spelare kan donera pesetas till Bungie Foundation, som i sin tur kommer skicka pengarna vidare till Direct Relief och International Rescue Committee. Skänker du minst $25 USD erhåller du en unik emblem som visar vilken godhjärtad medmänniska du är.

På samma gång håller Bungie i två tävlingar, en kategori för Technical och en annan för Charitable. Där den första handlar om att dunka så många medaljer som möjligt under eventet och den andra fokuserar på att samla pengar till Bungie Foundation.

Dessa tävlingar drivs inte bara av influencers och strömmare, utan alla kan bilda ett lag och medverka i tävlingen. För mer information om Guardian Games Cup, se till Bungies officiella blogg.

Lycka till där ute, och låt kämpaglöden brinna för de utsatta!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.