Guitar Hero Live samarbetar med Avenged Sevenfold

https://www.youtube.com/watch?v=4fQccRAO40U

I oktober kommer den nya uppföljaren i Guitar Hero-serien – Guitar Hero Live – att släppas. Som en liten aptitretare inför den kommande musikfesten meddelar utvecklaren FreeStyleGames att bolaget inlett ett samarbete med heavy metal-bandet Avenged Sevenfold. Den som förhandsbokar spelet kommer få tillgång till bonusmaterial från bandet sida, bland annat livebaserade scenshower som kan ses via användarens Internetuppkoppling. Dock måste beställningen ske via utvalda butiker som kan ses här.

FreeStyleGames hälsar också till alla konsumenter att ett nytt spelläge är på gång i spelet. Med hjälp av det så kallade GHTV kan spelaren koppla upp sig till en databank och välja bland en mängd låtar som visas på tv-skärmen med en ständig uppdatering av det senaste utbudet. Nöjer du dig med gamla klassiker eller är du en modern allätare som vill ha det senaste på musikfronten? Då finns möjligheten att beställa låtar som alltid finns tillgängligt 24 timmar om dygnet. Valet är helt enkelt ditt. Som brukligt kan man spela med en vän vid sin sida eller göra det online med hela världen som kompanjon ute på scenen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.