Spekulation: Nya uppgifter om Overwatch julevent

Läckor och grävande i datan som följde med senaste uppdateringen pekar på att det snart kommer bli ett julevent i Overwatch.
Blizzard behöver fortfarande bekräfta det officiellt, men spelare har hittat all möjlig data som gömmer sig i spelet, bland annat information om nya saker att låsa upp, nya kartor och en mysig version av Overwatchs ledmotiv. Eftersom de flesta Overwatch-uppdateringar sker på Tisdagar kan vi nog räkna med att Blizzard går ut med uppgifter idag eller den 13:e nästa vecka. Det som tros dyka upp i samband med juleventet är fortfarande bara spekulationer då Blizzard fortfarande måste bekräfta detta, men som det ser ut just nu är detta vad vi kan vänta oss:

Skins, emotes, highlight intros och victory poses
Varje karaktär kommer få en speciell spray, voice line och victory pose, mycket i stil med Halloween-eventet. Som det verkar kommer några karaktärer få extrasaker – antingen en emote, highlight intro eller skin:

Widowmaker
Reinhardt
Mercy
Symmetra
Reaper
Sombra
Roadhog
D.va
Ana
Soldier: 76
Lúcio

Samma data antyder att följande karaktärer kommer få två nya saker, t.ex. ett skin och ett highlight intro:

Winston
McCree
Mei
Pharah
Zarya
Tracer
Zenyatta

Den enda karaktären som kommer få tre nya saker är vår mekaniker från Göteborg – Torbjörn.

Fyra nya kartor?
En del av datan pekar på att vi kommer få fyra nya kartor, men håll i pantalongerna – precis som under Halloween kommer tre av kartorna vara omgjorda, gamla kartor, men med ett jultema den här gången. En av kartorna kommer troligen vara förknippad med det nya spelläget som följer med juleventet. Om detta blir en PvP-karta eller en PvE i stil med Junkensteins Revenge återstår att se. Den sistnämnda var väldigt populär och spelet har redan ett stort fokus på PvP så ett till spelläge för PvE skulle säkerligen uppskattas av fansen.

Nytt ledmotiv?
Några av de som grävt runt i datan har hittat en musikfil, som troligen är en julversion av ledmotivet till Overwatch. Precis som Halloween-eventet hade en spöklik version av originalet kommer juleventet högst troligen få sin version också.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.