Halo Infinite kommer till nästa höst

Vilken belysning föredrar Master Chief? Halogenlampor!

343 Industries Joseph Staten utannonserade i tisdags att Halo Infinite nu har ett släppfönster: Hösten 2021. Efter all återkoppling från kampanjdemon i somras kom teamet överens om att de helt enkelt behöver mer tid, skriver han i ett blogginlägg på Halo Waypoint.

Ett år är en väldigt lång tid. Men om det är vad som krävs för att leverera en fenomenal produkt, är det värt det. Kör hårt, 343, och må er dag ett-patch bli liten och er crunch obefintlig.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.