Halo Infinite släpps samtidigt som Project Scarlett, julen 2020

Ny filmisk trailer för Halo Infinite.

Under Xbox presskonferens avslöjade de äntligen nästa generations Xbox, en kraftfull maskin vid namn Scarlett. Utan att ge särskilt mycket information, vet vi att konsolen släpps samtidigt som Halo Infinite. Gissa om det kommer säljas Scarletts.

Läs gärna om Project Scarlett, nästa generations Xbox.

Trailern för Halo Infinite visar hur Master Chief fiskas upp av en strandad överlevare. Trailer slår på känslosträngarna när det bygger upp stämningen och avslutas på med en föraning om vad som väntar. Trailern är tillräckligt för att få fans att kissa på sig av upphetsning. På det här sättet hoppas kostymerna på Xbox säkerställa försäljningen av Scarlett, som förmodligen kommer kosta skjortan.

Vad säger ni? Är det ett givet köp och får det dig att vilja köpa Scarlett?

Halo Infinite släpps julen 2020 exklusivt till Scarlett, men troligtvis även till Xbox One.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.