Här är Destiny 2!

Destiny 2 välkomnar de högfärdiga PC-spelarna till att joina alla andra i orbit. Den här gången får alla vara med på grindfesten!

Boom, Destiny 2 är utannonserad! Det släpps den 8 september 2017 till Playstation 4, Xbox One och… PC! Redan den 18 maj kommer Bungie och Activision att visa gameplay från det hett efterlängtade spelet följt av en beta i sommar. Förhandsbokningar ger tidigt företräde till betan – vem vill inte vara först ut att mangla lite Cabal? Som trailern visar så har jordens enda kvarvarande stad invaderats av rymdimperialisterna Cabal som vi alla lärt oss avsky tack vare Valus Ta’aruc. Det blir upp till dig och dina vänner att sparka plåtrumpa och rädda mänskligheten från förintelse. Av trailern att döma verkar Destiny 2 gå i en mer humoristisk riktning med mycket självironi.

Destiny såg den mest framgångsrika releasen av ett nytt varumärke någonsin. Tillsammans med våra otroligt talangfulla medarbetare på Bungie fokuserar vi på att göra Destiny 2 ännu bättre, med första klassens action, en häftig ny story, fantastiska karaktärer och en tankfull innovation som kommer göra spelet lättillgängligt för alla möjliga spelare.
– Eric Hirshberg, Activision CEO
De senaste tre åren har varit otroligt inspirerande och belönande för Bungie. Vetskapen av att miljoner spelare världen över har skapat långvariga minnen i Destiny och även gjort det till sin hobby, är verkligen smickrande och vi kan inte vänta med att fortsätta den resan. Vi ser fram emot att dela med oss av en fräsch story och med den kommande betan i sommar ser vi också fram emot feedback från miljoner spelare.
– Pete Parson, Bungie CEO

I Destiny 2 har en mäktig ny fiende invaderat, Red Legion, en fraktion av Cabalimperiet. Den fruktade befälhavaren Ghaul, eller Glenn eller nått, har med något främmande medel tagit krafterna från alla beskyddare och tvingat mänskligheten på en snabb reträtt. Det blir upp till dig att färdas till främmande planeter, samla mäktiga vapen och återförena mänsklighetens hjältar för att slå tillbaka.

Med en variation av spellägen finns det något för alla spelare i Destiny 2. Tävlingsinriktad multiplayer, storydrivna uppdrag för en eller flera spelare i ett föränderligt universum.

Destiny 2 har för tillfället en åldersgräns på 16 år och produktlinjen innehåller flera olika spelutgåvor. Bland annat digitala och fysiska utgåvor, samt Limited- och Collectors-utgåvor som bland annat innehåller säsongspass för två planerade expansioner – ett som verkar vara kopplad till Osiris, och en relaterad till Rasputin. Playstation äger rätten till särskilt exklusivt innehåll som är tidsbegränsat till åtminstone hösten 2018.

För mer information och de senaste uppdateringarna, se till att bokmärka Varvat.se och gilla oss på Facebook, för vi kommer hålla ett öga på allt om Destiny 2.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.