Välkommen till den mörka sidan – Destiny 2: Beyond Light är live

Destiny 2: Beyond Light är live och det är dags för oss att möta mörkret på Europa. Nybörjare får en ny start i Destinys med ett helt omarbetat nybörjaruppdrag. Dessutom startar nästa säsong med en ny artefakt och en hel drös med ny loot. Ses vi på Europa?
Dags att möta sanningen.

Då var vi här igen. Äntligen! Destiny 2 går in i sitt fjärde år ikväll med releasen av Destiny 2: Beyond Light, spelets tredje expansion som markerar Bungies fortsatta engagemang i rymdskjutaren. Beyond Light, den första av en trilogi av expansioner, tar oss till Jupiters måne Europa för att kriga mot Eramis och lära oss mer om universums urkrafter, the Light och the Darkness.

Vid sidan av releasen av Beyond Light sparkar också en ny säsong igång, Season of the Hunt, i vilket spelare tar upp kampen mot en rustande Hive-gudinna, Xivu Arath. Vi behöver samarbeta med Osiris och Crow för att stoppa hennes rekrytering av vildsinta krigare.

Är du ny till Destiny 2 eller återvänder efter en lång frånvaro? Läs då vår händiga lilla guide!

Raid Night

Synonymt med varje årlig expansion är också kampen om World First, en ritualistisk tävling i vilket spelare tävlar om vilka som klarar den nya raiden först! Deep Stone Crypt är årets måltavla, en raid som sägs dölja många mörka hemligheter om Clovis Brays och hans oetiska forskning.

Deep Stone Crypt har premiär den 21 november efter reset vid 19:00. De första 24 timmarna kommer raiden aktivera Contest Mode. Det här säger Bungie om Contest Mode för Deep Stone Crypt:

  • Contest Mode will cap all players at 20 Power below each encounter for 24 hours.
  • Artifact Power will be disabled during Contest Mode. 
  • 1230 Power is your team’s goal to be at the cap for all the encounters.  
    • Being above 1230 will not provide any additional advantage in the final fight.

Den första gruppen som besegrar raiden erhåller inte bara årets bragging rights utan även unika mästarbälten som evigt bevis! Bungie kommer att övervaka spelet den kvällen och sedan utvärdera vinnarna – för att avgöra om vinsten erhölls hederligt. Fusk är snusk!

Nästa generations Destiny

Destiny 2 tar klivet in i en ny generation den 8 december med en gratis uppdatering till Playstation 5 och Xbox Series X/S som inte bara ökar bildskärmsuppdateringen till 60 bildrutor i sekunden (!) utan även gör det möjligt att spela Destiny 2 i 4k upplösning (dock inte på Series S).

Destiny 2 stödjer next gen-bakåtkompabilitet så du kommer kunna plocka upp Destiny 2 när du skaffar en ny konsol utan att behöva köpa en ny utgåva av spelet (förutsatt att du håller dig inom samma konsolfamilj). Xbox Game Pass har dessutom fördelen för nya och återvändande spelare att det ger tillgång till de både föregående expansionerna Forsaken och Shadowkeep.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.