Stamsite gästar Inet i Göteborg på lördag

På lördag 25 mars bjuder Inet till fest i Sisjöbutiken i Göteborg. Denna gång i samarbete med Youtubeprofilen Stamsite och dator- och komponenttillverkaren MSI som låter besökarna testa på senaste VR-tekniken.

– Det blir ett unikt tillfälle att både hänga med Stamsite och testa den senaste tekniken, säger Johan Wahlberg, marknadschef på Inet.

Stamsite är med för fotografering och signering, fotografierna skrivs dessutom ut och signeras på plats.

– Det ska bli väldigt roligt att träffa fansen, att känna deras engagemang och energi! Att göra det här med Inet är extra kul, jag handlar själv hos dem, säger Youtubeprofilen och Minecraftproffset Marcus ”Stamsite” Nyman.

 

Inets butiksevent 25 mars hos Inet i Sisjön pågår hela dagen. Stamsite är på plats för att signera autografer och ta kort med fansen mellan 11–13.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.