Har du köpt Battle for Azeroth än?

Sommaren kryper allt närmare och med detta närmar sig även Battle for Azeroth. Med allt ifrån nya raser till deras semi-random ”Dungeon”-öar så kommer WoW-formeln att skakas till märkbart. Redan idag kan man färbeställa i deras digitala butik. För de som föredrar fysiska lådor finns det dock alternativ. Beroende på vilket land du bor i så har bara vissa tillgång till dessa boxar. Här i sverige har vi följande företag vi kan vända oss till:

GameStop

Webhallen

CDON

Media Markt

Lådan i sig innehåller egentligen inte särskilt mycket. Skivor är sedan länge utdaterade, så det viktiga man får är snarare en kod. Denna låser utöver spelet även upp möjligheten att redan nu rekrytera några av de alternativa raserna. Du får även en level 110-boost du kan roa dig med. Har du mista intresse i World of Warcraft är alltså Battle for Azeroth en mycket bra ursäkt att återvända till eller fortsätta spela i Blizzards fantasyvärld.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.