Helvetets portar smäller igen 1 november med The Elder Scrolls Online Deadlands

Du kan få Deadland, som släpps 1 november, helt gratis.

Slutet på The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion närmar sig. Berättelsen som såg sin början tidigare i år och som slog genom med kapitlet Blackwood når kulmen med The Elder Scrolls Online: Deadlands, en DLC du kan köpa – eller få gratis genom Bounties of Blackwood eventet som pågår fram till nästa vecka. Delta i händelsen och lås upp belöningar och Deadlands-DLC! Deadlands släpps den 1 november på PC och Mac. Följt av konsoler den 16 november.

Du kan läsa mer om eventet på The Elder Scrolls Onlines hemsida.

I skrivande stund har kollektivet kommit 87% av vägen för att låsa upp Deadlands. En viktig detalj är att du redan behöver äga det senaste kapitlet The Elder Scrolls Online: Blackwood för att ta det av belöningarna. Men det är nog värt det. För att bidra behöver du bara utforska alla sex zonerna i Blackwood och låsa upp Blackwood Pathfinder achievementen. Varje bragd adderar till mätaren, så alla behöver hjälpas åt.

Deadlands introducerar en 20 timmar lång story i ett kataklysmiskt avslut på berättelsen. Redan nu kan du ta del av inledningen till Deadlands med ett introduktionsuppdrag helt gratis. Dessa prologue-uppdrag är frivilliga men har tidigare fungerat som smakretare för den större berättelsen.

Ta del i eventet och lås upp belöningar!
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.