Hitman: Absolution och Deadlight i påskägget

För er med Xbox Live Gold kan vi glatt meddela att för april månad är det inga mindre än Hitman: Absolution och Deadlight som är gratis att ladda hem.  Hitman: Absolution är det senaste ur Hitman-serien där Agent 47 hämnas på sin gamla arbetsgivare. Spelet fick helt okey betyg när det släpptes och är ett givet val om du vill ha action. Deadlight är ett plattformsspel med överlevnadselement och följer Randall Waynes resa över Seattle i ett postapokalyptiskt 80-tal.

Hitman: Absolution kommer vara gratis att ladda ner mellan den 1 -16 april och Deadlight från 16-30 april. Detta är ett erbjudande för dem med Xbox Live Gold.

Mycket nöje!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.