Hjärtskärande ny trailer från Detroit: Become Human

Sony slog på stort under årets Paris Games Week, där de visat upp många sekvenser från flera kommande storspel. Ett av dessa är Quantic Dreams nästa skapelse Detroit: Become Human. Precis som i studions tidigare produktioner är det dina val som avgör spelets handling. Vi som spelat Heavy Rain vet att studion inte drar sig från att spela på känslor, då ofta med barn inblandade. Även denna gången kan dina val rädda livet på en ung och oskyldig människa.

Rent visuellt så är det en imponerade trailer vi får bevittna. Om grafiken är lika vass i slutproduktionen återstår att se när spelet släpps under nästa år.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.