Hör Keanu Reeves berätta om Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Keanu Reeves återvänder i rollen som Johnny Silverhand i den nya expansionen till Cyberpunk 2077, kallad Phantom Liberty som släpps den 26 september.

I den första videon pratar Keanu Reeves om Dogtown, där större delen av expansionens historia kommer att utspela sig. Han målar upp en bild av det förstörda och avskilda distriktet som inte längre omfattas av Night Citys jurisdiktion, där brottslighet och skumma affärer frodas. Reeves pratar också om sin gestaltning av Johnny Silverhand samt den rebelliska rockarens inställning till några av de nya karaktärerna som ansluter sig till ensemblen i Phantom Liberty, inklusive FIA-agenten Solomon Reed, spelad av Idris Elba.

Den andra videon är en virtuell rundtur i Dogtowns svarta marknad – en av de många områdena i Phantom Liberty som spelarna kommer att få besöka. Berättarrösten tillhör CD PROJEKT REDs Paweł Sasko, Quest Director för den kommande expansionen, som ger ytterligare detaljer om denna unika plats samt vilket annat nytt innehåll spelarna kan förvänta sig i Phantom Liberty.

Välkommen till den svarta marknaden

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.