HP har presenterat årets upplaga av OMEN-hårdvara

HP:s gamingsegment Omen uppdateras regelbundet för att ge gamers den senaste hårdvaran marknaden har att erbjuda. På en mässa i Chicago nyligen visade HP upp den senaste generationens gaminglaptops och flera andra nyheter för spelare.

Årets stora nyhet är utan tvekan OMEN Transcend 16. En dator skapad för PC användare som önskar en enda enhet till allt. Datorn är utrustad men den första mini-LED-skärmen någonsin i en OMEN-enhet har bildförhållandet 16:10 för förbättrad vertikal visning. Skärmen kan uppnå en maximal ljusstyrka på 1 180 nits med HDR 10002 och 240Hz bilduppdateringsfrekvens. Oavsett om det är gaming, dagligt arbete eller surf blir bilden mer levande med tydlig kontrast, även i solljus. Under huven finns också 13:e generationens Intel Core i9-13900HX mobile processor 5 och NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop.

Nästa generations OMEN 16 för hardcore-gamers är den mest kraftfulla OMEN 16 hittills, med en gen-över-gen-förbättring med 119 % FPS i Cyberpunk 2077. OMEN Här kan du välja mellan Intel Core i9-13900HX mobile eller AMD Ryzen 9 7940HS mobile 5 processorer. På grafiksidan kan du välja upp till NVIDIA GeForce RTX 4080 Laptop.

Nio nya skärmar

Under samma event presenterade HP hela nio nya skärmar där OMEN 27k var den som väckte mest uppmärksamhet. Det är den första skärmen från företaget som levereras med så kallad KVM-switch, som med ett enkelt knapptryck möjliggör användning av samma skärm kopplade till en konsol och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.